Začetek.

Ok, bom kr začela, čeprav sem mela namen najprej naredit rubriko “o meni”, da se malo predstavim, pa nimam pojma, kako se to naredi. Sicer za računalnikom sedim že več kot deset let, zasvojena s socialnimi omrežji, pa lahko za to, da pogruntam, kaj pomeni vse to, kar piše v stolpcu na moji levi, sedim še dodatnih deset let. Sebe sem vedno smatrala kot tehnični tip. Znam zamenjati baterijo v daljincu in znam naredit tisto belo črto, ki nastane, če pleskaš strop v beli in stene v vanilija barvi.

Torej, blogam. Ta moment se počutim kot Carrie Bradshaw. Samo da nimam obutih visokih pet, medtem ko to tipkam. In moj laptop je črn. Na blogu bom poskusila izpostaviti eno izmed mojih osebnosti, za katero si predstavljam, da bi vam lahko bila najbolj simpatična. Pisala bom predvsem razne brezveznosti, o hrani in prehranjevanju, o kozmetiki in neizogibno tudi o vzgoji. Če vam ne bo všeč, lahko preprosto kliknete križec zgoraj desno. Ne bom užaljena, res ne.

Zakaj o hrani in kozmetiki? Ker smo ljudje prodane duše in namesto da bi poslušali sebe, nabavljamo tone sprocesirane, lepo zapakirane in poštrihane hrane in verjamemo, da se odlično počutimo, če povečerjamo milko z lešniki, ker kaj pa bi res lahko bilo narobe s tem. Lešniki?! Za vogalom pa si nekdo že mane roke in čaka, da nam požene celulit in nam lahko proda anticelulitno kremo, krtačo, dvd ali praktično karkoli.

S kozmetiko je podobno. Če svoj obraz pogledate pod mikroskopom, se boste kmalu zavedali, da nujno potrebujete vseh tistih šestindvajset proizvodov, ki ste jih videli na plakatih, tv oglasih in pri promotorjih v drogerijah. Sami znanstveniki. In še malo, pa bodo v modo prišle gubice, ker po tem, ko bodo vse face operirane, ne bodo več vedeli, česa se spomniti.

Jaz vam tukaj ničesar ne prodajam. Morda malo zdrave pameti in še to po zelo ugodni ceni (cenik sledi kmalu). Tudi fotk raje ne bom objavljala, ker baje so moji obroki precej nefotogenični. Marsikomu celo neužitni.

Nič, sem rekla, da bom bolj kratke prispevke pisala. Da vidimo, kako to funkcionira v praksi!