Bučke v petnajstih minutah. [fotoobjava]

Ne bom preveč besedičila. Tukaj je fotoobjava.

Začne se z bučkami.

IMG_6403

Jih narežem…

IMG_6405

V loncu segrejem žličko kokosove maščobe in nanjo stresem narezane bučke.

IMG_6406

Dodam minimini žličko soli, da bučke lažje spustijo sok.

IMG_6407

Medtem ko se mehčajo, narežem paradižnik in česen.

IMG_6408

Najprej dodam česen…

IMG_6409

In ko česen zadiši, še paradižnik.

IMG_6410

Na nižji vročini občasno premešam in počakam, da se paradižnik pokuha.

Čajno žličko (ne povsem polno) moke zmešam s pol deci hladne vode in to skupaj vmešam v zelenjavo. Moka bo poskrbela za teksturo omake.

IMG_6413

Še nekaj kapljic limone.

IMG_6416

In na vrt po svež peteršilj.

IMG_6411

Ki ga na drobno narežem.

IMG_6414

Omaki ga dodam tik pred koncem, da čim bolj ohrani aromo in koristne snovi.

IMG_6419

Premešam in… voila!

IMG_6420

Dober tek!